Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bran - Pensiunea BRANDEBERG (3 stele)

Bootstrap Image Preview

Adevăratul lux este adesea legat de un decor confortabil unde te poți relaxa. Atunci când vezi ceva, prima impresie contează, de aceea, încă de la intrarea în recepţia pensiunii, te intâmpinăm cu un mobilier rustic pictat manual în stilul anilor 1700 din zona Tirolului, care cu siguranţă te va face să îţi doreşti să vezi cât mai mult. Brandeberg Pension & Restaurant este cu siguranţă locul în care vei vrea să te intorci ori de cate ori vei simţi nevoia să îţi găseşti liniştea şi să te încarci cu energie pozitivă. Ai la dispoziţie spaţii de cazare cu grupuri sanitare proprii, internet wireless gratuit, TV LCD, restaurant, sală de conferinţe, sală de billiard, tenis de masă, locuri de joacă pentru copii.

PENSIUNEA BRANDEBERG - 48 locuri ( 18 duble/twin + 1 dubla deluxe + 2 apart). Camerele dispun de suprafețe generoase și luminozitate naturală. Camera DOUBLE are o suprafață de 20mp, camera DOUBLE DELUXE dispune de o suprafață de 38mp, iar APARTAMENTUL dispune de o suprafață de 40mp. Check-in: 14:00; Check-out: 12:00. Late check-in: ora 18:00 - 23:00 - doar cu confirmare telefonica! Late check-out (maxim ora 15:00) = 50 lei.

Restaurantul Brandeberg, cu o capacitate de 90 de locuri și o terasă de 100 locuri, este deschis în fiecare zi între orele 08:30 – 00:00. Restaurantul este deschis și pentru turiștii care nu sunt cazați in locația noastră! Barul vă așteaptă cu o selecție de vinuri de cea mai bună calitate, băuturi tradiționale cât și internaționale (alcoolice și nonalcoolice), cocktail-uri, lichioruri fine, specialități din cafea și ceai, sucuri de fructe pentru copii. Micul dejun este tip bufet și se servește între orele 08.30 – 10.30. Pentru clienții care nu sunt cazați, prețul micului dejul este 40 lei/pers! Prânzul se servește începând cu orele 12.30, iar ciorbele pana la ora 19:00! Ultima comandă la bucătărie se face la orele 22.30!

Tarife

Single: 223,50 lei/noapte

Double/Twin: 292 lei/noapte

Double DELUXE: 437 lei/noapte

Apartament: 486 lei/noapte

• Tarifele includ cazare si mic dejun;

• Tariful pentru camera dubla deluxe si apartament includ micul dejun doar pentru 2 persoane.

• Tarifele se pot modifica cu ocazia sarbatorilor din zona Branului si a celor nationale.

OBSERVATII

Pretul unui pat suplimentar este de 30 lei/zi.

Pretul unui patut de copii este de 15 lei/zi.

Pretul unui mic dejun suplimentar este de 30 lei/zi.

Pentru copiii mai mici de 5 ani micul dejun este gratuit.

• Tarifele includ cazare si mic dejun;

• Tariful pentru camera dubla deluxe si apartament includ micul dejun doar pentru 2 persoane.

• Tarifele se pot modifica cu ocazia sarbatorilor din zona Branului si a celor nationale.