Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Covasna - Hotel MONTANA

covasna-montana

COVASNA

Hotel MONTANA

Categoria 3 stele


Localizare: Hotelul Montana*** este amplasat în stațiunea Covasna, în imediata apropiere a zonei împădurite, având o priveliște deosebită asupra întregii stațiuni. Turiștii sunt feriți astfel de zgomotele traficului intens și vor găsi aici linistea și confortul de care au nevoie.

Capacitate: 496 locuri în 244 camere cu 2 paturi şi 4 apartamente Număr etaje: p+ 8 Număr lifturi: 3

Dotarea camerelor: baie proprie, TV satelit, telefon, minibar în camerele de 3 stele. Unele camere dispun de balcon (nu se platește tarif special pentru camerele cu balcon). La cerere, în camerele de 2* se oferă, contra cost, minibar /frigider (atenție: număr limitat!);Intrucât nu toate camerele permit montarea unui pat suplimentar, în unele camere este montat un al treilea pat, care poate fi folosit ca pat suplimentar. Hotelul dispune de o sală de conferinţă de 40 până la 60 locuri (în funcţie de dispunere).

Check-in / Check-out:Ora de începere a sejurului (check-in) : ora 12,00 în ziua sosirii ; Ora de eliberare a camerei(check-out): 09.00 în ziua plecării.

Restaurante/Baruri: Restaurantul Montana*** are o capacitate de 290 locuri în saloane separate, cu specific românesc și internațional, oferă preparate diversificate, pregătite sub atenta supraveghere a medicilor specialiști, oferind şi meniuri dietetice/regim. Restaurantul este locul ideal pentru organizarea de evenimente, nunți, mese festive. Modul de servire a mesei: bufet sau meniu fix. Hotelul dispune și de un bar de zi, unde se servesc băuturi răcoritoare, bauturi alcoolice, sucuri naturale, cafea, ceai, diverse dulciuri etc.

Servicii fără plată acordate turiştilor: internet wireless, informaţii turistice; orarul mijloacelor de transport; trezirea clienților la ora solicitată; obținerea legăturilor telefonice; păstrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondenței turiştilor; acordarea de medicamente și materiale sanitare de prim ajutor în caz de accidente; păstrarea bagajelor; comenzi taximetre, împrumut cărți de la biblioteca hotelului.

Servicii cu plată acordate turiştilor: servicii telefonice; spălat și călcat lenjerie, parcare, închirieri biciclete, acces piscină, sauna (pe bază de programare).

Accesul cu animale de companie: interzis.

Baza de tratament: se află în incinta hotelului, aici se pot efectua zilnic circa 1900 proceduri, analize şi alte servicii medicale. Proceduri şi tratamente: băi calde cu ape minerale carbogazoase şi bicarbonate (denumite băi CO2), aplicare gaze terapeutice (mofetă), băi galvanice, băi cu duș subacval, electroterapie, gimnastică medicală, masaj, împachetări cu parafină, lympho-stimulare, cameră aerosoli, salină artificială. Rezultatele foarte bune obţinute în urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenţa şi utilizarea apelor minerale carbogazoase şi bicarbonatate, a mofetelor şi a aerului puternic ionizat. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.


Program PENTRU O INIMA SANATOASA
15.03-30.04 si 16.11-20.12 01.05-31.05 si 16.10-15.11 01.06-30.06 si 01.09-15.10 01.07-31.08
Loc în dbl 2*, 7 nopți, Pensiune completă - meniu fix , Tratament 18 proceduri
cu bilet de trimitere
766 835 920 954
Loc în dbl 2*, 10 nopți, Pensiune completă - meniu fix , Tratament 24 proceduri
cu bilet de trimitere
1070 1169 1288 1337
Loc în dbl 2*, 12 nopți, Pensiune completă - meniu fix , Tratament 30 proceduri
cu bilet de trimitere
1264 1383 1526 1585
Loc în dbl 3*, 7 nopți, Pensiune completă – bufet , Tratament 18 proceduri
cu bilet de trimitere
989 1127 1210 1280
Loc în dbl 3*, 10 nopți, Pensiune completă – bufet , Tratament 24 proceduri
cu bilet de trimitere
1381 1578 1695 1794
Loc în dbl 3*, 12 nopți, Pensiune completă – bufet , Tratament 30 proceduri
cu bilet de trimitere
1636 1874 2014 2133

Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
    • biletul de trimitere* pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
    • cardul de sanatate - activ
* In baza biletului de trimitere se acorda: 1 consultatie medicala si 2 proceduri de tratament/zi, a treia procedura fiind inclusa in valoarea pachetului, in functie de tipul de pachet ales.
Pentru turistii care NU prezinta biletul de trimitere, se va acorda o singura procedura de
tratament/zi (exceptie sambata, duminica si sarbatori legale) – conform tipului de pachet ales, dar numai in conditiile achitarii taxei de consultatie** in valoare de 60 lei. In cazul in care turistii nu doresc achitarea taxei de consultatie, nu se va putea efectua nicio procedura de tratament, pachetul neputand fi modificat. 
**Taxa de consultatie se va achita la receptia hotelului!

In zilele de sambata se efectueaza doar procedurile cu factori naturali de cura (mofeta si bai carbogazoase). Procedurile neefectuate sambata se reprogrameaza pentru celelalte zile ale sejurului.
       
TARIFE COPII 
Cazare - Copiii in varsta de pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in cazul in care nu se solicita pat suplimentar. 

Tarife LEI (nete)
Copii cu varsta intre 5 – 11.99 ani
Pat suplimentar cu mic dejun - meniu fix 45 lei/zi
Pat suplimentar cu pensiune completa - meniu fix 63 lei/zi
Pat suplimentar cu mic dejun - bufet 50 lei/zi
Pat suplimentar cu pensiune completa - bufet 73 lei/zi

Copii cu varsta intre 12 – 17.99 ani
Pat suplimentar cu mic dejun - meniu fix 55 lei/zi
Pat suplimentar cu pensiune completa - meniu fix 90 lei/zi
Pat suplimentar cu mic dejun - bufet 65 lei/zi
Pat suplimentar cu pensiune completa - bufet 110 lei/zi
 
Taxe suplimentare – se achita DIRECT la receptie:
Taxa de statiune = 2 lei/zi/persoana cu varsta mai mare de 14 ani 
Tarif parcare zona 1 = 6 lei/zi/autoturism
Tarif parcare zona 2 = 2 lei/zi/autoturism

In cazuri speciale, cand numarul turistilor este redus sub 20 persoane masa tip bufet se va servi sub forma de fisa cont.

Hotelul Montana are in structura atat camere cu balcon, cat si camere fara balcon . Nu se percepe tarif suplimentar pentru acest tip de camera. Nu se poate efectua rezervare anticipata, camerele cu balcon se pot oferi doar de la receptie, in limita locurilor disponibile din momentul cazarii!