Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Geoagiu - Bai - Hotel GERMISARA (4 stele)

Bootstrap Image Preview

Hotelul Germisara a fost, încă de la construcţie, perla staţiunii Geoagiu Băi, având o mare capacitate de cazare. În anul 2006 a fost complet renovat şi a primit numele de Hotel Germisara Resort & SPA****, in aceeasi perioada a fost clasificat de catre Ministerul Turismului ca fiind un hotel de 4 stele.

Prin dotările specifice, Hotelul Germisara s-a impus pe piaţa turismului balnear, de wellness şi SPA, iar in toți acești ani de funcţionare, a devenit o destinaţie preferată pentru turiştii care doresc să beneficieze de calitatea ridicată a serviciilor dintr-o astfel de locaţie.

Fiind conceput cu un centru de conferințe compus din 4 săli, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinţe, şedinţe, team-building pentru multe companii importante din ţară şi străinătate.

GERMISARA Hotel Resort & SPA**** pune la dispoziţia dumneavoastră 144 camere şi apartamente: 6 apartamente + 1 apartament pentru persoane cu disabilităţi, 88 camere cu pat matrimonial, 49 camere twin. Deasemenea hotelul vă pune la dispoziție un restaurant elegant şi rafinat, cu o capacitate de 200 de locuri, amenajat în nota distincţiei şi a bunului gust, restaurantul nostru vă oferă, într-o ambianţă selectă, o gamă diversă de preparate din bucătăria tradiţională românească şi internaţională

Tratamente curative - Se adresează afecţiunilor în stadiul incipient, sau compensate (prin tratament medicamentos sau ortopedic) pentru prevenirea evoluţiei spre stadii mai avansate, pentru prevenirea recidivelor.

Tratamente profilactice - Pentru persoane sănătoase sau cu factori predispozanţi spre îmbolnăvire: devieri ale coloanei vertebrale, membrelor inferioare, hiperlaxitate şi instabilitate capsulo-ligamentară şi musculo-articulară, sedentarism, obezitate, meteorosensibilitate, fond nervos hiperactiv.

Tratamente boli asociate - Unele boli endocrine, boli de nutriţie şi metabolism, nevroza astenică.

Afecţiuni ale aparatului locomotor de natură reumatismală, post-traumatică şi neurologică: spondiloze cervico-dorso-lombare, artroze ale mâinii şi piciorului, coxartroze, gonartoze, periartite scapulo-humerale, stări după fracturi ale oaselor membrelor, fără sechele funcţionale, pareze uşoare de nervi periferici, hemipareze vechi, sechele vechi de poliomielită.

Contraindicații pentru tratamentul balneofizioterapeutic

Diverse cauze care nu permit aplicarea tratamentului:

Cauze cardio-vasculare: Infarct miocardic cu complicaţii, HTA esenţială cu complicaţii, insuficienţă cardiacă, arteriopatii în faza avansată, ateroscleroză în faza avansată cu tulburări neuropsihice, accidente trombotice cerebrale, insuficiente venoase în stadii avansate, hemipareze post-hemoragice prin ateroscleroza cu leziuni difuze, purtători de pace-maker.

Cauze dermatologice, venerologice și infecțioase

Boli infecto-contagioase acute, boli venerice.

Cauze ortopedice-traumatologice: Fracturi ale coloanei vertebrale mai devreme de 3 luni, vicii de consolidare instabile în urma afecţiunilor post-traumatice.

Cauze ginecologice: Afecţiuni acute, fibroane uterine, stări pre-canceroase.

Cauze respiratorii: Ilicotuberculoză şi toate formele de TBC pulmonar.

Cauze inflamatorii: Rectocolită ulcero-hemoragică, hepatită cronică persistentă.

Alte cauze: Sarcină şi perioada de alăptare, boli de nutriţie, diabet cu complicaţii avansate, gută cu complicaţii renale, boli neurologice în stadiul acut, narcomanii, psihopatii, epilepsii, alcoolism cronic, ulcer gastric sau duodenal în puseu, hemoragii repetate de orice natură, tumori maligne.

Medicii specialiști de la GERMISARA Hotel Resort & SPA **** tratează o varietate de afecțiuni, precum: afecțiuni reumatismale; afecțiuni degenerative; afecțiuni inflamatorii; afecțiuni abarticulare; afecțiuni post traumatice; afecțiuni ale sistemului nervos periferic; nevroze astenice; boli profesionale

Contraindicații generale

Tratamentele oferite de GERMISARA Hotel Resort & SPA **** nu se pot aplica persoanelor care suferă de: boli febrile acute; insuficiență cardiacă decompensată infarct miocardic; epilepsie; neoplasm; afecțiuni febrile acute și afecțiuni cronice reactualizate; boli infecțioase și venerice în perioada de contagiozitate; purtători de germeni patogeni sau infectați cu parazitoze; tumori maligne indiferent de localizare sau stadiu evolutiv; hemoragii repetate; boli de sânge cu alterarea stării generale; sarcină de peste 12 săptămâni; psihopatii cu tulburări de comportament alcoolism cronic; diabet zaharat decompensat; boli dermatologice cu potențial de contagiune sau cu leziuni mari, inestetice. La GERMISARA Hotel Resort & SPA****, confortul oferit de un hotel cu servicii complete se combină cu posibilitatea organizării de întâlniri sau reuniuni. La noi, fiecare întâlnire este un real succes.Fie că se pregăteşte o sesiune de business, un training sau un seminar, cele patru săli de conferinţă pot găzdui de la întâlniri mici, până la întâlniri la scară mare.Toate sălile sunt dotate cu: videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, flipchart, sistem propriu de sonorizare, aer condiţionat.

Pachetele de conferinţa oferite de noi includ la alegere: închirierea sălii, a echipamentelor profesionale, produse de papetărie şi cafea, apă minerală, diverse.Pentru închirierea aparaturii se percep preţuri diferenţiate în funcţie de dorinţele fiecărui client, precum şi de durata utilizării.Orice şedinţă, curs sau întâlnire de afaceri devine mai „prietenoasă” atunci când este însoţită de o pauză de cafea în lobby-ul centrului.