Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK


Descriere

 Prive Club by Rixos Belek , situat la 35 km de aeroport si la 50 km distanta de centrul orasului Antalya va face vacanta si mai plăcută prin proximitatea și accesibilitatea la frumusețile istorice, culturale și naturale ale regiunii.


 CLUB VILLA - Suprafață totală de 164 mp, vedere la piscina,3 dormitoare, 1 cameră de zi și 3 băi,3 televizoare cu canale prin satelit,Wi-Fi,aer conditionat, seif,terasă cu zonă de plajă privată, frigider cu bauturi racoritoare,  mini-bar in fiecare camera, bucatarie, acces direct la pavilionul privat al piscinei private, servicii de difuzare muzica prin internet.
VILLA PRIVE - Suprafață totală de 264 mp,4 dormitoare, living, 4 băi cu articole de toaleta Hermes, 5 televizoare cu canale prin satelit, mini bar in fiecare camera,bucatarie, piscină, zona de plaja si gradina private, pavilion privat pe plaja, WI-FI, seif, aer conditionat centralizat.
PARIS - Suprafață totală de 615 mp,4 dormitoare, living ,5 televizoare cu canale prin satelit, DVD home center,4 băi cu articole de baie Hermes,semineu, piscina interioara si exterioara incalzite,jacuzzi si sauna,pavilion, ponton si gradina private,pavilion privat pe plaja, minibar in fiecare camera, Wi-Fi, seif, aer conditionat.
PRYAMUS - Suprafata totala 2000 mp,4 dormitoare, living ,camera de luat masa,camera de primire,5 televizoare cu canale prin satelit, DVD home center,4 bai cu articole de baie Hermes,semineu, piscina interioara si exterioara incalzite, jacuzzi si centru spa privat, pavilion, ponton, gradina privata cu o suprafata de 5000mp, zonă de relaxare în aer liber acoperita, piscină cu lotusi, zona de barbeque, pavilion privat pe plaja, frigider cu bauturi racoritoare, Wi-Fi, seif, aer conditionat .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.