Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nufarul


Descriere

Hotelul este situat in zona verde a statiuni Baile Felix, la 200 m de centrul statiunii si la 10 km gara Oradea. Facilitati hotel: 68 camere duble, 4 camere single si 4 apartamente, restaurant (128 locuri in salon si 48 locuri pe terasa acoperita), terasa exterioara (20 locuri), bar de zi, sala de conferinte (20 locuri), parcare proprie cu plata (in limita locurilor disponibile), seif la receptie, acces la centrul de tratament si wellness, salon de cosmetica, piscina interioara si piscinele exterioare de la Hotel Termal. Facilitati camere: telefon, cada/dus, minibar, TV, AC, Wi-Fi, uscator de par, unele camere au balcon.
Descriere camere:
telefon, cada/dus, minibar, TV, AC, Wi-Fi, uscator de par, unele camere au balcon.
Descriere facilitati:
68 camere duble, 4 camere single si 4 apartamente, restaurant (128 locuri in salon si 48 locuri pe terasa acoperita), terasa exterioara (20 locuri), bar de zi, sala de conferinte (20 locuri), parcare proprie cu plata (in limita locurilor disponibile), seif la receptie, acces la centrul de tratament si wellness, salon de cosmetica, piscina interioara si piscinele exterioare de la Hotel Termal.
Locatie:
Hotelul este situat in zona verde a statiuni Baile Felix, la 200 m de centrul statiunii si la 10 km gara Oradea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.