Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poienita


Descriere

Hotelul Poienita este situat la 600 m de gara, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi. Facilitati hotel: 140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente, restaurant (300 locuri), terasa, baza proprie de tratament renovata recent, sala de fitness, sauna, servicii masaj, sala de conferinte (80 locuri), parcare cu plata (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in holul receptiei, zona de piscine exterioare, spatiu de plaja generos, biliard, tenis de masa. Facilitati camere: telefon, baie cu cada, TV, balcon.
Descriere camere:
telefon, baie cu cada, TV, balcon.
Descriere facilitati:
140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente, restaurant (300 locuri), terasa, baza proprie de tratament renovata recent, sala de fitness, sauna, servicii masaj, sala de conferinte (80 locuri), parcare cu plata (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in holul receptiei, zona de piscine exterioare, spatiu de plaja generos, biliard, tenis de masa.
Locatie:
Hotelul Poienita este situat la 600 m de gara, la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.