Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Termal este situat la liziera padurii, la 200 m de centrul statiunii Baile Felix. Facilitati hotel: 114 camere duble, 63 de camere single si 6 apartamente, 2 restaurante, terasa, 3 sali de conferinte, sauna, sala de fitness, 1 piscina interioara, 4 piscine exterioare – piscina de inot pentru adulti si piscina pentru copii (mai-septembrie), 2 piscine exterioare de relaxare cu apa termala, sala de fitness si sauna, spatiu de plaja cu sezlonguri, bar, baza de tratament, parcare cu plata (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: balcon, minibar, telefon, TV, Wi-Fi, AC si uscator de par.
Descriere camere:
balcon, minibar, telefon, TV, Wi-Fi, AC si uscator de par.
Descriere facilitati:
114 camere duble, 63 de camere single si 6 apartamente, 2 restaurante, terasa, 3 sali de conferinte, sauna, sala de fitness, 1 piscina interioara, 4 piscine exterioare – piscina de inot pentru adulti si piscina pentru copii (mai-septembrie), 2 piscine exterioare de relaxare cu apa termala, sala de fitness si sauna, spatiu de plaja cu sezlonguri, bar, baza de tratament, parcare cu plata (in limita locurilor disponibile).
Locatie:
Hotelul Termal este situat la liziera padurii, la 200 m de centrul statiunii Baile Felix.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.