Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dacia


Descriere

Hotelul Dacia este situat langa Parcul Vicol, in centrul nou al statiunii, are cea mai mare capacitate de cazare din statiune. Facilitati hotel: 341 camere duble si 4 apartamente dispuse pe parter + 12 etaje, 4 lifturi, 2 restaurante (400 si 300 locuri), gradina de vara (150 locuri), baza de tratament, masaj, salina, sala de gimnastica, amfiteatru, discoteca, tenis de masa, biliard, darts, Wi-Fi, parcare cu plata (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: baie cu dus, TV, o parte din camere au balcon.
Descriere camere:
baie cu dus, TV, o parte din camere au balcon.
Descriere facilitati:
341 camere duble si 4 apartamente dispuse pe parter + 12 etaje, 4 lifturi, 2 restaurante (400 si 300 locuri), gradina de vara (150 locuri), baza de tratament, masaj, salina, sala de gimnastica, amfiteatru, discoteca, tenis de masa, biliard, darts, Wi-Fi, parcare cu plata (in limita locurilor disponibile).
Locatie:
Hotelul Dacia este situat langa Parcul Vicol, in centrul nou al statiunii, are cea mai mare capacitate de cazare din statiune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.