Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ferdinand


Descriere

Hotel Ferdinand se afla in centrul istoric al statiunii, langa statuia lui Hercules. Facilitati hotel: 5 apartamente cu paturi matrimoniale si canapea extensibila in zona de living, 18 camere duble cu pat matrimonial, 30 camere duble cu paturi twin ce se pot uni, restaurant (84 locuri), gradina de vara cu foisoare rustice, sala de fitness, miniclub de joaca pentru copii, Wi-Fi in lobby, parcare supravegheata video (in limita locurilor disponibile), piscina interioara terapeutica cu apa termosulfuroasa, jacuzzi, sauna, solar, baza de tratament, sala de conferinte. Facilitati camere: minibar, uscator de par, sistem de ventilatie, TV, telefon, Wi-Fi.
Descriere camere:
minibar, uscator de par, sistem de ventilatie, TV, telefon, Wi-Fi.
Descriere facilitati:
5 apartamente cu paturi matrimoniale si canapea extensibila in zona de living, 18 camere duble cu pat matrimonial, 30 camere duble cu paturi twin ce se pot uni, restaurant (84 locuri), gradina de vara cu foisoare rustice, sala de fitness, miniclub de joaca pentru copii, Wi-Fi in lobby, parcare supravegheata video (in limita locurilor disponibile), piscina interioara terapeutica cu apa termosulfuroasa, jacuzzi, sauna, solar, baza de tratament, sala de conferinte.
Locatie:
Hotel Ferdinand se afla in centrul istoric al statiunii, langa statuia lui Hercules.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.