Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Spirit


Descriere

Hotelul este situat in centrul nou al statiunii Baile Herculane, pe malul raului Cerna. Facilitati hotel: 33 de camere duble (Gold, Premium Gold, Confort), restaurant (200 locuri), bar si doua terase cu vedere spre raul Cerna, sala de conferinte (50 locuri), baza de tratament pentru fizioterapie, sala de fitness, sauna, camera de bagaje, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile), seif la receptie, Wi-Fi in spatiile comune. Facilitati camere: mobilier din lemn masiv, balcon, birou de lucru, TV, uscator de par, Wi-Fi.
Descriere camere:
mobilier din lemn masiv, balcon, birou de lucru, TV, uscator de par, Wi-Fi.
Descriere facilitati:
33 de camere duble (Gold, Premium Gold, Confort), restaurant (200 locuri), bar si doua terase cu vedere spre raul Cerna, sala de conferinte (50 locuri), baza de tratament pentru fizioterapie, sala de fitness, sauna, camera de bagaje, parcare auto gratuita (in limita locurilor disponibile), seif la receptie, Wi-Fi in spatiile comune.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul nou al statiunii Baile Herculane, pe malul raului Cerna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.