Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Resortul este construit in 2009 si este situat la 49 km de aeroport, la 19 km de centrul orasului Bodrum, in zona Kadikale, la 3 km de statiunea Turgutreis, pe malul marii.


Junior suite (50-70m2) - 1 dormitor, dressing, baie, telefon, seif, televizor LCD, uscator de par, baie spa, aer conditionat. La aceste camera nu se garanteaza vederea spre mare sau balconul.
Suite Room Sea View (80-92m2) - au vedere spre mare/piscina,dispun de living cu zona de servit masa, semineu, aer conditionat, televizor LCD, canapea neextensibila, baie, terasa, internet wireless; la nivelul II: dormitor, dressing, baie spa, uscator de par, televizor LCD, aer conditionat.
Villa Pool View (101m2) - au vedere spre munte /piscina, in sistem duplex cu iesire la piscine, cu 2 dormitoare, 2 bai, living cu bucatarie americana, dressing, telefon, seif, televizor LCD, aer conditionat.
Villa Sea View (90-109m2) - au vedere la mare/ piscine, cu 2-3 dormitoare, living cu zona de servit masa, bucatarie stil american, televizor LCD, telefon, seif, aer conditionat; 2 bai, terasa.
Family Suite Sea View (100-110m2) - au vedere spre mare/ piscina, 3 dormitoare, living - cu zona de servit masa, bucatarie stil american, televizor LCD, telefon, seif, baie spa, uscator de par, terasa, aer conditionat, internet wireless. 


Master Detox ("Post" cu sucuri): Program traditional bazat pe consumarea amestecurilor speciale de sucuri din plante, repaus alimentar, cu o sesiune de curatare a colonului. Este perfect pentru imunizare, pentru energizare si pentru slabire.
Raw Food: Program bazat pe alimente proaspete, nefierte si neprelucrate, servite de 3 ori pe zi in combinatie cu sucuri proaspete intre mese.
Alkaline Diete: Program bazat pe 80% mancare alcalina si 20% mancare acida, cu 3 mese principale pe zi si 3 snack-uri. Acest pachet este potrivit si persoanelor care nu doresc sa renunte la obiceiurile lor alimentare.
Mai multe detalii puteti citi in concept.

Important: Indiferent de programul pentru care veti opta este necesar sa participati la cel putin 2 activitati fizice pe zi. Fie cele organizate, fie sa aveti activitati in sala de antrenament.


Resortul este situat la 49 km de aeroport, la 19 km de centrul orasului Bodrum, in zona Kadikale, la 3 km de statiunea Turgutreis, pe malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie