Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Q BRASOV


Descriere

Hotel Q Brasov este amplasat intr-o zona linistita, la cateva minute de centrul vechi al orasului si de gara. Facilitati hotel: 46 camere duble deluxe, 1 camera single deluxe, 3 junior suite, lift, restaurant, bar, terasa, gradina, parcare, 2 sali de conferinte si evenimente (80 si 30 locuri). Facilitati camere: minibar, TV, grup sanitar propriu cu cabina de dus, uscator de par, cutie de valori, Wi-Fi, sistem electronic de inchidere si deschidere a usii. Unele camere au AC, iar o parte dintre acestea balcon.
Descriere camere:
minibar, TV, grup sanitar propriu cu cabina de dus, uscator de par, cutie de valori, Wi-Fi, sistem electronic de inchidere si deschidere a usii. Unele camere au AC, iar o parte dintre acestea balcon.
Descriere facilitati:
46 camere duble deluxe, 1 camera single deluxe, 3 junior suite, lift, restaurant, bar, terasa, gradina, parcare, 2 sali de conferinte si evenimente (80 si 30 locuri).
Locatie:
Hotel Q Brasov este amplasat intr-o zona linistita, la cateva minute de centrul vechi al orasului si de gara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.