Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX BALNEAR COZIA


Descriere

Complexul Balnear Cozia este compus din 3 corpuri hoteliere (Corp Caciulata, Corp Cozia si Corp Oltul) si este situat pe malul drept al raului Olt, in statiunea Calimanesti-Caciulata. Facilitati complex: dispune de 630 camere duble (twin sau matrimoniale) si 18 apartamente, cate un restaurant si un bar de zi in fiecare corp, 5 sali de conferinte cu dotarile corespunzatoare (in total aproximativ 220 de locuri), 1 sala polivalenta cu 220 de locuri, Baza de tratament ultramoderna, 3 piscine interioare si 2 exterioare cu apa termala, Aquapark modern (piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna si restaurant cu linie de autoservire). Facilitati camere: TV color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie. Servicii masa: Mesele se servesc in restaurantele hotelului in sistem card valoric. Facilitati copii: Copiii cu varste intre 0 si 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (daca nu solicita pat suplimentar). Copiii cu varste intre 7 si 13.99 ani si 14-15.99 ani primesc pat suplimentar (1 singur pat pliant in camera dubla) si achita conform ofertei.
Descriere camere:
TV color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.
Descriere facilitati:
dispune de 630 camere duble (twin sau matrimoniale) si 18 apartamente, cate un restaurant si un bar de zi in fiecare corp, 5 sali de conferinte cu dotarile corespunzatoare (in total aproximativ 220 de locuri), 1 sala polivalenta cu 220 de locuri, Baza de tratament ultramoderna, 3 piscine interioare si 2 exterioare cu apa termala, Aquapark modern (piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna si restaurant cu linie de autoservire).
Servicii masa:
Mesele se servesc in restaurantele hotelului in sistem card valoric.
Facilitati copii:
Copiii cu varste intre 0 si 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (daca nu solicita pat suplimentar). Copiii cu varste intre 7 si 13.99 ani si 14-15.99 ani primesc pat suplimentar (1 singur pat pliant in camera dubla) si achita conform ofertei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.