Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Romaneasca


Descriere

Complexul Turistic Casa Romaneasca este situat la iesirea din defileul vaii Oltului. Facilitati hotel: camerele sunt dispuse in 2 corpuri de caldire (A si B): 33 camere duble twin, 7 camere duble cu pat matrimonial si 5 apartamente, 5 parcari proprii, 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata), sala de conferinte (70 locuri) si un restaurant de aproximativ (220 locuri), serviciile de spalatorie, room service. Facilitati camere: baie proprie cu dus, articole de igiena si mini-frigidere.
Descriere camere:
baie proprie cu dus, articole de igiena si mini-frigidere
Descriere facilitati:
camerele sunt dispuse in 2 corpuri de caldire (A si B): 33 camere duble twin, 7 camere duble cu pat matrimonial si 5 apartamente, 5 parcari proprii, 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata), sala de conferinte (70 locuri) si un restaurant de aproximativ (220 locuri), serviciile de spalatorie, room service.
Locatie:
Complexul Turistic Casa Romaneasca este situat la iesirea din defileul vaii Oltului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.