Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatie

Insula Creta, la 1 km de statiunea Georgioupolis, 42 km de aeroportul din orasul Chania, la 38 km de orasul Chania, la 98 km de orasul Heraklion, la 18 km de orasul Rethymno, la 1 km de cel mai apropiat resort din Georgioupolis, la 4 km de statiunea Kurnas.


Recomandari

Hotel magnific de cinci stele, cu spatii verzi extinse, cu toate tipurile de divertisment, un nivel ridicat de servicii, una dintre cele mai bune plaje de nisip de pe insula, situat intr-o zona protejata, unde se pot observa faimoasele testoase "Caretta - Caretta". Complexul hotelier are o infrastructura remarcabila si este perfect pentru o vacanta luxoasa si lipsita de griji cu familia.


Descriere camere

Total de 450 camere: Doubles Superior Bungalow PV/GV (~30 mp), Bungalow SV (~24 mp), Family Junior Suites 2-Bedroom PV/GV (~42 mp), Suite Bungalows Deluxe Panorama (~60 mp), Suites Bungalow SV/Open Plan (~45 mp), Junior Suite Beach Front Open Plan (~34 mp), Suites Beach Front (~34 mp), Aqua Suites Bungalow Deluxe Aqua Private Pool/SV (~55 mp). Există camere comunicante.
Fcailitati camere: aer condiționat, televizoare LCD cu conexiuni pentru USB și TV prin satelit, telefon, mesagerie vocală, acces la internet Wi-Fi (gratuit), ceas cu alarmă, seif (gratuit), frigider (minibar - de cerere), ceainic electric, halate de baie si papuci, balcon/ terasă mobilata.
Doubles Superior Bungalow PV/GV dormitor spațios, vedere spre piscinele complexului de înot și peisaje, situate în grădină, înconjurate de copaci de eucalipt și avocado. Bungalow la parter - cu acces la piscină sau în grădină, bungalow la etaj - cu un balcon cu vedere la grădină și piscine.
Bungalow SV cu vederi magnifice la plaja de nisip fără sfârșit a stațiunii. Camere Bungalow, situate la parter, acces direct la plajă. Camerele de la etajele superioare - cu balcoane și vedere la plajă. Dormitor, baie de marmură.
Family Junior Suites 2-Bedroom PV/GV, cu 2 dormitoare cu vedere spre grădină sau format din doua dormitoare si o baie. 1 dormitor - cu pat dublu mare, al doilea dormitor - cu două paturi de o persoană. Suitele la primul etaj - cu acces la piscine, suitele la un nivel superior - cu balcon (grădină și piscine). Ideal pentru familiile cu copii.
Suite Bungalows Deluxe Panorama consta intr-o cameră de zi cu mobilier elegant, un dormitor separat cu un pat king-size, baie spațioasă cu jacuzzi. O terasă panoramică, etajul 2.
Suite Bungalow SV /  open Plan  zonă de living în plan deschis, cu vedere la mare.
Junior Suite Beach Front Open Plan un dormitor și living combinat, pat dublu (king size), sofa sau pat rollaway, baie din marmură cu jacuzzi și / sau cabină de duș cu jeturi si masaj, terasa din lemn natural, cu paturi de soare, camerele sunt la primul etaj, pe plaja hotelului. 
Suită pe plajă un dormitor, un living cu o ușă, un pat dublu (king size) în dormitor și o canapea sau pat pliant în camera de zi, baie din marmură cu jacuzzi și / sau cabină de duș cu jeturi si masaj, terasa din lemn, situate la etajul 1, pe plaja hotelului. Poate gazdui pana la 4 persoane. 
Suite Deluxe Bungalow Aqua piscină privată / SV un dormitor, un living cu o ușă, pat dublu (king size), canapea sau pat pliant, piscină privată și o grădină mare, un plan deschis, baie de marmură cu jacuzzi, sală de dușuri, 2 grupuri sanitare. Poate gazdui pana la 4 persoane.


Suplimentar gratuit pentru Suites Bungalows, Suite Bungalow Deluxe Aqua, Suite Bungalow Deluxe Panorama: fructe, vin și flori - la sosire, apă minerală și băuturi răcoritoare în minibar (zilnic), halate de baie și papuci, check-in devreme și check-out târziu (la cerere și, în măsura în care este posibil), seif.

Întregul complex este strabatut de un mic drum.
În partea de jos a drumului (spre mare)sunt amenajate camerele de tipul: Double Bungalow SV, Junior Suite Front Beach/Open Plan, Suite Front Beach, Suite Bungalow SV/Open Plan, Suite BGL Deluxe Aqua Private Pool/SV.

În partea de sus a drumului, (la o distanta de mare de aproximativ 200-300 m; există un pasaj subteran spatios între cele 2 părți ale hotelului) sunt amplasate camerele: Superior Double Bungalow PV sau GV, Bungalou dublu pentru Sgl vedere la grădină, Suită Junior de familie 2 Br PV / GV, Suite BGL Deluxe Panorama PV


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.