Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Apollo este situat la 400 m de plaja, in centrul statiunii Eforie Nord. Facilitati hotel: piscina pentru adulti cu pool bar, piscina si loc de joaca exterior pentru copii, restaurant cu terasa, gradina, camera pentru bagaje, seif, lift, optional- procedurile de tratament se asigura in cadrul bazei de tratament Ovicris Selena. Hotelul dispune de 120 camere duble. Facilitati camere: mobilier modern, pat matrimonial sau pat twin (doua paturi), televiziune prin cablu cu televizor Lcd sau Led, minibar/frigider, baie cu cadita de dus, balcon, aer conditionat, telefon, conexiune internet wireless, pardoseala acoperita
Hotelul Apollo este situat la 400 m de plaja, in centrul statiunii Eforie Nord. Facilitati hotel: piscina pentru adulti cu pool bar, piscina si loc de joaca exterior pentru copii, restaurant cu terasa, gradina, camera pentru bagaje, seif, lift, optional- procedurile de tratament se asigura in cadrul bazei de tratament Ovicris Selena. Hotelul dispune de 120 camere duble. Facilitati camere: mobilier modern, pat matrimonial sau pat twin (doua paturi), televiziune prin cablu cu televizor Lcd sau Led, minibar/frigider, baie cu cadita de dus, balcon, aer conditionat, telefon, conexiune internet wireless, pardoseala acoperita.
Descriere camere:
mobilier modern, pat matrimonial sau pat twin (doua paturi), televiziune prin cablu cu televizor Lcd sau Led, minibar/frigider, baie cu cadita de dus, balcon, aer conditionat, telefon, conexiune internet wireless, pardoseala acoperita.
Descriere facilitati:
piscina pentru adulti cu pool bar, piscina si loc de joaca exterior pentru copii, restaurant cu terasa, gradina, camera pentru bagaje, seif, lift, optional- procedurile de tratament se asigura in cadrul bazei de tratament Ovicris Selena. Hotelul dispune de 120 camere duble.
Locatie:
Hotelul Apollo este situat la 400 m de plaja, in centrul statiunii Eforie Nord.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.