Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Dunarea


Descriere

Complexul este situat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol. Facilitati hotel: 245 camere duble standard, 30 camere duble superior, 32 de camere triple si 8 apartamente (la parter), dispuse in 6 cladiri parter, 11 cladiri P+1E, 6 cladiri P+2, 3 locuri de joaca si animatie pentru copii, seif la receptie, restaurant cu terasa (650 locuri), bar (la restaurant, piscina si plaja), piscina exterioara (pentru adulti si copii), jacuzzi exterior, parcare proprie (40 locuri), parcare domeniu public (100 locuri), plaja privata in zona Belona, Wi-Fi in locurile publice (receptie, restaurant), sali de conferinta. Facilitati camere: balcon sau terasa, baie proprie, TV, AC, uscator de par, racitor.
Descriere camere:
balcon sau terasa, baie proprie, TV, AC, uscator de par, racitor.
Descriere facilitati:
245 camere duble standard, 30 camere duble superior, 32 de camere triple si 8 apartamente (la parter), dispuse in 6 cladiri parter, 11 cladiri P+1E, 6 cladiri P+2, 3 locuri de joaca si animatie pentru copii, seif la receptie, restaurant cu terasa (650 locuri), bar (la restaurant, piscina si plaja), piscina exterioara (pentru adulti si copii), jacuzzi exterior, parcare proprie (40 locuri), parcare domeniu public (100 locuri), plaja privata in zona Belona, Wi-Fi in locurile publice (receptie, restaurant), sali de conferinta.
Locatie:
Complexul este situat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.