Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cupidon


Descriere

Hotelul Cupidon este situat la aproximativ 350 m de mare şi 100 m de Lacul Techirghiol. Facilitati hotel: 126 camere duble dispuse pe parter + 3 etaje, bar de zi, terasa, seif la receptie, centrala termica proprie, supraveghere video, Wi-Fi, loc de joaca exterior pentru copii, parcare proprie contra cost. Facilitati camere: AC, TV, frigider, baie cu cabina de dus, balcon cu mobilier de balcon si uscator de rufe, Wi-Fi, pardoseala din gresie, mobilier nou, tamplarie PVC cu geam termopan, pat matrimonial, plasa insecte.
Descriere camere:
AC, TV, frigider, baie cu cabina de dus, balcon cu mobilier de balcon si uscator de rufe, Wi-Fi, pardoseala din gresie, mobilier nou, tamplarie PVC cu geam termopan, pat matrimonial, plasa insecte.
Descriere facilitati:
126 camere duble dispuse pe parter + 3 etaje, bar de zi, terasa, seif la receptie, centrala termica proprie, supraveghere video, Wi-Fi, loc de joaca exterior pentru copii, parcare proprie contra cost.
Locatie:
situat la aproximativ 350 m de mare şi 100 m de Lacul Techirghiol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.