Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Europa este situat aproape de centrul statiunii balneare Eforie Nord si de Lacul Techirghiol. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, bancomat, schimb valutar, biblioteca, zona de plaja, piscina in aer liber, piscina interioara (cost suplimentar), jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), spa si centru wellness (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), busines centre, fax/copiator (cost suplimentar), serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, camere pentru nefumatori, room service, parcare gratuita, statie de incarcare pentru vehiculele electrice, internet wireless. Hotelul mai dispune si de 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Dintre cele 198 camere duble standard, 40 sunt comunicante. Facilitati camere: aer conditionat, TV LCD, minibar, seif, saltele ergonomice, halate de baie si papuci baie cu dus, baie cu cada, uscator de par, birou, acces la internet WiFi si LAN, balcon.
Descriere camere:
aer conditionat, acces la internet WiFi si LAN, TV LCD, minibar, seif, balcon, saltele ergonomice și confortabile, pilota si perne, halate de baie si papuci in camerele deluxe si apartamente, bai cu cada (exceptand camerele cu index 01, care sunt cu dus), uscator de par, oglinda pentru machiaj în camerele deluxe si apartamente.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, bancomat, schimb valutar, biblioteca, zona de plaja, piscina in aer liber, piscina interioara (cost suplimentar), jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), spa si centru wellness (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), busines centre, fax/copiator (cost suplimentar), serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, camere pentru nefumatori, room service, parcare gratuita, statie de incarcare pentru vehiculele electrice, internet wireless. Hotelul mai dispune si de 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Dintre cele 198 camere duble standard, 40 sunt comunicante.
Locatie:
aer conditionat, , TV LCD, minibar, seif, saltele ergonomice, halate de baie si papuci baie cu dus, baie cu cada, uscator de par, birou, acces la internet WiFi si LAN, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.