Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fortuna


Descriere

Hotelul Fortuna este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plaja. Facilitati hotel: piscina in aer liber cu sezlonguri, loc de joaca exterior pentru copii, Fortyland (loc de joaca interior), club biliard, divertisment zilnic pentru copii, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless, servicii de curierat, pastrarea bagajelor, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, pastrarea si restituirea obiectelor, servicii de comunicatii (telefon, fax, scanner), convorbiri telefonice interurbane, nationale si internationale, primirea si transmiterea mesajelor, informatii, servicii de trezire a turistilor, servicii de inchiriere jocuri (table, remy, sah, carti), servicii de inchiriere pat suplimentar, servicii de spalatorie si calcatorie, servicii de schimbare suplimentara a lenjeriei, rezervari de mese la restaurante, comenzi de taxi. Hotelul este dispus pe patru nivele si parter, astfel: 49 camere twin, 98 camere cu pat matrimonial si 12 apartamente. Facilitati camere: camerele sunt dotate cu sistem de climatizare, conexiune internet wireless, televizor LCD, televiziune prin cablu, minibar, baie cu cabina de dus/cadita, uscator de par, balcon cu masuta si scaune, suport pentru rufe, plasa de insecte, telefon, pardoseala din gresie si sistem de acces pe baza de cartela.
Descriere camere:
camerele sunt dotate cu sistem de climatizare, conexiune internet wireless, televizor LCD, televiziune prin cablu, minibar, baie cu cabina de dus/cadita, uscator de par, balcon cu masuta si scaune, suport pentru rufe, plasa de insecte, telefon, pardoseala din gresie si sistem de acces pe baza de cartela.
Descriere facilitati:
piscina in aer liber cu sezlonguri, loc de joaca exterior pentru copii, Fortyland (loc de joaca interior), club biliard, divertisment zilnic pentru copii, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless, servicii de curierat, pastrarea bagajelor, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, pastrarea si restituirea obiectelor, servicii de comunicatii (telefon, fax, scanner), convorbiri telefonice interurbane, nationale si internationale, primirea si transmiterea mesajelor, informatii, servicii de trezire a turistilor, servicii de inchiriere jocuri (table, remy, sah, carti), servicii de inchiriere pat suplimentar, servicii de spalatorie si calcatorie, servicii de schimbare suplimentara a lenjeriei, rezervari de mese la restaurante, comenzi de taxi. Hotelul este dispus pe patru nivele si parter, astfel: 49 camere twin, 98 camere cu pat matrimonial si 12 apartamente.
Locatie:
Hotelul Fortuna este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.