Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ovicris Selena


Descriere

Hotel Ovicris (fostul Hotel Selena) este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la circa 450 m de mare si 400 m de lacul Techirghiol. Facilitati hotel: restaurant cu specific national si international, cafe bar, baza de tratament, loc de joaca pentru copii, foisor, internet in lobby, pastrarea valorilor la receptia hotelului, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tennis de masa); contra cost- spalat si calcat, servicii telefonice si fax. Hotel Ovicris dispune de 188 de camere duble. Facilitati camere: TV-cablu, frigider, geamuri tamplarie pvc, mobilier si lenjerie noua, mocheta noua, bai cu cadite de dus, apa calda non-stop, balcon.
Descriere camere:
TV-cablu, frigider, geamuri tamplarie pvc, mobilier si lenjerie noua, mocheta noua, bai cu cadite de dus, apa calda non-stop, balcon.
Descriere facilitati:
restaurant cu specific national si international, cafe bar, baza de tratament, loc de joaca pentru copii, foisor, internet in lobby, pastrarea valorilor la receptia hotelului, jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tennis de masa); contra cost- spalat si calcat, servicii telefonice si fax. Hotel Ovicris dispune de 188 de camere duble.
Locatie:
Hotel Ovicris (fostul Hotel Selena) este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la circa 450 m de mare si 400 m de lacul Techirghiol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.