Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Este situat in partea de sud a statiunii, la circa 500 m de plaja si la 50 m de de statia CFR si Lacul Techirghiol. Facilitati hotel:restaurant (300 locuri), bar de zi, baza de tratament, sala de receptii si intalniri de afaceri, lift modern, magazin alimentar si nealimentar, gradina, sala de coferinte (80 locuri), club, centrala termica, club- jocuri de societate : remmy, table, sah, carti, seif - la receptia hotelului, parcare. Hotelul dispune de 219 camere standard si 10 apartamente dispuse pe P+9. Facilitati camere: toate camerele au balcoane cu geamuri termopan, grup sanitar propriu modernizat cu cadita dus; camerele sunt dotate cu televizor, minibar, aer conditionat.
Descriere camere:
toate camerele au balcoane cu geamuri termopan, grup sanitar propriu modernizat cu cadita dus; camerele sunt dotate cu televizor, minibar, aer conditionat.
Descriere facilitati:
restaurant (300 locuri), bar de zi, baza de tratament, sala de receptii si intalniri de afaceri, lift modern, magazin alimentar si nealimentar, gradina, sala de coferinte (80 locuri), club, centrala termica, club- jocuri de societate : remmy, table, sah, carti, seif - la receptia hotelului, parcare. Hotelul dispune de 219 camere standard si 10 apartamente dispuse pe P+9.
Locatie:
Este situat in partea de sud a statiunii, la circa 500 m de plaja si la 50 m de de statia CFR si Lacul Techirghiol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.