Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Eforie Nord, la 200m de plaja. Facilitati hotel: 3 corpuri cu 105 camere duble si 12 apartamente (Corpul A cu 32 camere duble si 4 apartamente, Corpul B cu 30 camere duble si 3 apartamente, Corpul C cu 43 de camere duble si 5 apartamente), restaurant, terasa, piscina exterioara pentru adulti si copii, sala de conferinte, lift in corpurile A si C, seif la receptie, loc de joaca pentru copii, parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: AC, TV, Wi-Fi, telefon, frigider. Camerele din Corpul A au cabina de dus cu hidromasaj, iar apartamentele au cada cu hidromasaj. Camerele din Corpul B au cada sau cabina de dus, iar apartamentele au cada. Camerele din Corpul C au cada sau cabina de dus, iar apartamentele au cada cu hidromasaj. Camerele din corp B de la etajul 2 nu au balcon.
Descriere camere:
AC, TV, Wi-Fi, telefon, frigider. Camerele din Corpul A au cabina de dus cu hidromasaj, iar apartamentele au cada cu hidromasaj. Camerele din Corpul B au cada sau cabina de dus, iar apartamentele au cada. Camerele din Corpul C au cada sau cabina de dus, iar apartamentele au cada cu hidromasaj. Camerele din corp B de la etajul 2 nu au balcon.
Descriere facilitati:
receptie, restaurant, terasa, 3 corpuri cu 105 camere duble si 12 apartamente (Corpul A cu 32 camere duble si 4 apartamente, Corpul B cu 30 camere duble si 3 apartamente, Corpul C cu 43 de camere duble si 5 apartamente), restaurant, terasa, piscina exterioara pentru adulti si copii, sala de conferinte, lift in corpurile A si C, seif la receptie, loc de joaca pentru copii, parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile).piscina exterioara pentru adulti si copii, sala de conferinte, lift (corpurile A si C), seif la receptie, aer conditionat, loc de joaca pentru copii, parcare proprie gratuita, internet wireless gratuit, contra-cost: fax, spalatorie. Hotelul dispune de 3 corpuri: Corpul A care dispune de 32 camere duble si 4 apartamente, corpul B avand un numar de 30 camere duble si 3 apartamente, si corpul C avand 43 de camere duble si 5 apartamente. Toate cele trei corpuri ale hotelului au in total 105 camere duble si 12 apartamente.
Locatie:
Hotelul este situat in statiunea Eforie Nord, la 200m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.