Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Roua Voronetului este situata in localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet. In imediata apropiere se afla Parcul de divertisment Arinis si Partia de Schi Soimul. Facilitati pensiune: restaurant, parcare pazita, internet wireless, cablu, incalzire proprie, foisor, loc de joaca pentru copii, biliard, sala de conferinta (videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, internet wireless).
Descriere facilitati:
restaurant, parcare pazita, internet wireless, cablu, incalzire proprie, foisor, loc de joaca pentru copii, biliard, sala de conferinta (videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, internet wireless).
Locatie:
Pensiunea Roua Voronetului este situata in localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet. In imediata apropiere se afla Parcul de divertisment Arinis si Partia de Schi Soimul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Sala de conferinte
Internet wireless gratuit
Sistem central de incalzire
Loc de joaca pentru copii
Parcare contra cost

Locatie