Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Toaca Bellevue


Descriere

Amplasare: la 5 km de Manastirea Voronet si Manastirea Humorului si la 1,5 km de partia de ski. Facilitati hotel: 35 camere (duble, twin, single, garsoniere si apartamente), restaurant, lobby bar, sala evenimente, sala de conferinte, terasa, inchiriere rummy si table, inchirieri saniute, lift, Wi-Fi, parcare supravegheata video, serviciu de trezire, serviciu "rent a car", ghizi pentru trasee turistice, transfer la/de la aeroport, plimbari cu trasura, fier si masa de calcat. Facilitati camere: TV, telefon, Wi-Fi, mobilier din lemn masiv, minibar, cosmetice de baie, uscator, cabina de dus. Unele camere au balcon.
Descriere camere:
TV, telefon, Wi-Fi, mobilier din lemn masiv, minibar, cosmetice de baie, uscator, cabina de dus. Unele camere au balcon.
Descriere facilitati:
35 camere (duble, twin, single, garsoniere si apartamente), restaurant, lobby bar, sala evenimente, sala de conferinte, terasa, inchiriere rummy si table, inchirieri saniute, lift, Wi-Fi, parcare supravegheata video, serviciu de trezire, serviciu "rent a car", ghizi pentru trasee turistice, transfer la/de la aeroport, plimbari cu trasura, fier si masa de calcat.
Locatie:
la 5 km de Manastirea Voronet si Manastirea Humorului si la 1,5 km de partia de ski.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.