Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in sudul statiunii, la 50 m de plaja, aproape de intrarea in Cap Aurora. Facilitati hotel: receptie, restaurant, bar, terasa, seif la receptie, transport bagaje (serviciu cu plata),informatii turistice, rezervari bilete, schimb valutar, rezervari taxi, rent-a-car, rezervari excursii, room service (serviciu cu plata), serviciu de secretariat (serviciu cu plata), intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina hotelului California, intrare gratuita la sauna si jacuzzi la hotel California, 5 sali de conferinta (cu o capacitate intre 40 si 250 locuri), internet wireless, parcare (cu plata). Hotelul dispune de 190 camere cu pat dublu, 135 camere cu doua paturi si 5 apartamente. Facilitati camere: baie proprie cu dus, balcoane mobilate, minibar, aer conditionat, TV cablu, telefon direct international, internet WiFi.
Situat in sudul statiunii, la 50 m de plaja, aproape de intrarea in Cap Aurora. Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, seif, lift, restaurant, bar, terasa, gradina, transport bagaje (serviciu cu plata),informatii turistice, rezervari bilete, schimb valutar, rezervari taxi, rent-a-car, rezervari excursii, room service (serviciu cu plata), serviciu de secretariat (serviciu cu plata), sistem central de incalzire, loc de joaca pentru copii, piscina exterioara pentru copii, umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, sauna, jacuzzi, transfer la aeroport/de la aeroport (cost suplimentar), serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), automat gustari/bauturi, camere pentru nefumatori, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, zona pentru fumatori, camere de familie, internet wireless, parcare (cu plata). Hotelul dispune de 190 camere cu pat dublu, 135 camere cu doua paturi si 5 apartamente. Facilitati camere: baie proprie cu dus, balcoane mobilate, minibar, aer conditionat, TV cablu, telefon direct international, internet WiFi.
Descriere camere:
baie proprie cu dus, balcoane mobilate, minibar, aer conditionat, TV cablu, telefon direct international, internet WiFi.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, camera de bagaje, seif, lift, restaurant, bar, terasa, gradina, transport bagaje (serviciu cu plata),informatii turistice, rezervari bilete, schimb valutar, rezervari taxi, rent-a-car, rezervari excursii, room service (serviciu cu plata), serviciu de secretariat (serviciu cu plata), sistem central de incalzire, loc de joaca pentru copii, piscina exterioara pentru copii, umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, sauna, jacuzzi, transfer la aeroport/de la aeroport (cost suplimentar), serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), automat gustari/bauturi, camere pentru nefumatori, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, zona pentru fumatori, camere de familie, internet wireless, parcare (cu plata). Hotelul dispune de 190 camere cu pat dublu, 135 camere cu doua paturi si 5 apartamente.
Locatie:
Situat in sudul statiunii, la 50 m de plaja, aproape de intrarea in Cap Aurora.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.