Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Majestic Jupiter este amplasat in partea de nord a statiunii, la aproximativ 100 m de plaja. Facilitati hotel: restaurant, bar (piscina sau cel din lobby), terasa, sali de conferinte, piscina exterioara, gradina de vara, loc de joaca pentru copii, informatii turistice, spectacole de divertisment, internet -wireless in zona receptiei, camera bagaje, trezirea turistilor la ora solicitata, transmiterea de mesaje, predarea corespondentei turistilor, seif pastrare valori la receptie, parcare (in limita locurilor disponibile). Hotelul Majestic Jupiter dispune de 174 de camere duble si 8 apartamente. Facilitati camere: minibar, televizor, cablu TV, aer conditionat, baie cu dus, balcon, prosoape, cosmetice.
Descriere camere:
minibar, televizor, cablu TV, aer conditionat, baie cu dus, balcon, prosoape, cosmetice.
Descriere facilitati:
restaurant, bar (piscina sau cel din lobby), terasa, sali de conferinte, piscina exterioara, gradina de vara, loc de joaca pentru copii, informatii turistice, spectacole de divertisment, internet -wireless in zona receptiei, camera bagaje, trezirea turistilor la ora solicitata, transmiterea de mesaje, predarea corespondentei turistilor, seif pastrare valori la receptie, parcare (in limita locurilor disponibile). Hotelul Majestic Jupiter dispune de 174 de camere duble si 8 apartamente.
Locatie:
Hotelul Majestic Jupiter este amplasat in partea de nord a statiunii, la aproximativ 100 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.