Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Meteor este situat in centrul statiunii Jupiter la o distanta de cca 20 m de plaja. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, terasa, bar, seif, lift, aer conditionat, sala de conferinte (cost suplimentar), sala de jocuri video, gradina interioara, loc de joaca pentru copii, miniparc, punerea la dispozitie a unui numar de 2 autoturisme de transport persoane (8 locuri / autoturism) pentru excursii la obiectivele turistice din zona, , pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie, primirea si predarea corespondentei, furnizarea de informatii turistice, informatii CFR, informatii transport auto, transmisii fax national maxim doua pagini, acces la un sistem cu iesire la internet (intre 15 si 30 minute in functie de solicitari), trezirea turistilor, camere pentru nefumatori, internet wireless, parcare cu plata. Hotelul Meteor dispune de 203 camere duble cu balcon, 11 camere duble fara balcon si 9 camere de familie. Facilitati camere: AC, TV, minibar, baie cu dus, balcon (la majoritatea camerelor), mobilier de balcon, articole de toaleta gratuite.
Descriere camere:
AC, TV, minibar, baie cu dus, balcon (la majoritatea camerelor), mobilier de balcon, articole de toaleta gratuite.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, terasa, bar, seif, lift, aer conditionat, sala de conferinte (cost suplimentar), sala de jocuri video, gradina interioara, loc de joaca pentru copii, miniparc, punerea la dispozitie a unui numar de 2 autoturisme de transport persoane (8 locuri / autoturism) pentru excursii la obiectivele turistice din zona, , pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie, primirea si predarea corespondentei, furnizarea de informatii turistice, informatii CFR, informatii transport auto, transmisii fax national maxim doua pagini, acces la un sistem cu iesire la internet (intre 15 si 30 minute in functie de solicitari), trezirea turistilor, camere pentru nefumatori, internet wireless, parcare cu plata. Hotelul Meteor dispune de 203 camere duble cu balcon, 11 camere duble fara balcon si 9 camere de familie.
Locatie:
Hotelul Meteor este situat in centrul statiunii Jupiter la o distanta de cca 20 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.