Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Aurora din Mamaia este amplasat in sudul statiunii, la 25 de metri de plaja si cativa pasi de parcul Aqua Magic. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 600 de locuri), 3 lifturi, rampa de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, bar de zi in lobby, loc de joaca pentru copii, parcare , 2 piscine ultramoderne pentru adulti si copii, pastrarea obiectelor de valoare, internet wireless in tot Complexul Aurora (camere, hol, bar, restaurant, piscina), primirea si pastrarea corespondentei, trezire la cerere, pastrarea bagajelor, informatii turistice si culturale, parcare spatioasa (cu o capacitate de 150 de locuri, ce apartine Primariei), telefon (la receptie), comenzi taxi, servicii postale, spalatorie si curatatorie. Hotelul Aurora pune la dispozitie 343 de camere duble, dispuse pe 10 etaje, fiecare etaj cuprinzand 34 – 35 de camere. Facilitati camere: balcon, baie proprie cu dus, minibar, televizor, aer conditionat, ferestre termopan, internet wireless, pardoseala cu mocheta, acces pe baza de cartela.
Descriere camere:
balcon, baie proprie cu dus, minibar, televizor, aer conditionat, ferestre termopan, internet wireless, pardoseala cu mocheta, acces pe baza de cartela.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 600 de locuri), 3 lifturi, rampa de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, bar de zi in lobby, loc de joaca pentru copii, parcare , 2 piscine ultramoderne pentru adulti si copii, pastrarea obiectelor de valoare, internet wireless in tot Complexul Aurora (camere, hol, bar, restaurant, piscina), primirea si pastrarea corespondentei, trezire la cerere, pastrarea bagajelor, informatii turistice si culturale, parcare spatioasa (cu o capacitate de 150 de locuri, ce apartine Primariei), telefon (la receptie), comenzi taxi, servicii postale, spalatorie si curatatorie. Hotelul Aurora pune la dispozitie 343 de camere duble, dispuse pe 10 etaje, fiecare etaj cuprinzand 34 – 35 de camere.
Locatie:
Hotelul Aurora din Mamaia este amplasat in sudul statiunii, la 25 de metri de plaja si cativa pasi de parcul Aqua Magic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.