Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT


Descriere

Complexul este situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 50 m de plaja. Facilitati hotel: restaurant, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, terenuri de sport (tenis de camp, basket, volley, tenis de masa), internet Wi-Fi gratuit, camera pentru bagaje, seif la receptie, parcare gratuita, receptie 24/7. Complex Mediteranean Mamaia este format din 3 corpuri de cladire: Vila 30, hotel Mercur 3* si hotel Minerva cu 3*. Complexul are o capacitate de 280 de camere duble dintre care 32 de camere duble family, 12 apartamente si 6 garsoniere. Facilitati camere: TV led + cablu, linie telefonica interna, internet Wi-Fi gratuit, baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat.
Descriere camere:
TV led + cablu, linie telefonica interna, internet Wi-Fi gratuit, baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat.
Descriere facilitati:
restaurant, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, terenuri de sport (tenis de camp, basket, volley, tenis de masa), internet Wi-Fi gratuit, camera pentru bagaje, seif la receptie, parcare gratuita, receptie 24/7. Complex Mediteranean Mamaia este format din 3 corpuri de cladire: Vila 30, hotel Mercur 3* si hotel Minerva cu 3*. Complexul are o capacitate de 280 de camere duble dintre care 32 de camere duble family, 12 apartamente si 6 garsoniere.
Locatie:
Complexul este situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 50 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.