Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercur Minerva Family Club


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii Mamaia, la 50 m de plaja. Facilitati hotel Hotelul este format din 3 corpuri principale de cladire - Vila Maia 4* (9 apartamente complet renovate si 6 garsoniere cu terasa proprie), Hotel Mercur 3*, Hotel Minerva 3* (212 camere duble Standard si 35 de camere duble Family). Hotelul dispunde de restaurant, pizzerie, lounge bar&cafenea, 2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (o zona interioara, 2 zone exterioare in cadrul complexului si o zona pe plaja), MeMi Club, 1 teren de baschet/fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness. Descriere camere Camerele dispun de tv color (televiziune prin cablu), telefon intern, internet wireless, frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiu cu geam termopan, pardoseala din parchet, aer conditionat (unitate individuala). Toate camerele duble au balcon, cu mentiunea ca cele de la parter sunt mai mici. Toate apartamentele sunt amplasate in Vila Maia 4*, sunt complet modernizate si sunt formate din: dormitor (mobilier nou, pat matrimonial, televizor, aer conditionat), baie (cada cu hidromasaj, gresie, faianta), dressing, living (mobilier nou, canapea extensibila, televizor, aer conditionat).
Hotelul este situat in centrul statiunii Mamaia, la 50 m de plaja.
Descriere camere:
Camerele dispun de tv color (televiziune prin cablu), telefon intern, internet wireless, frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiu cu geam termopan, pardoseala din parchet, aer conditionat (unitate individuala). Toate camerele duble au balcon, cu mentiunea ca cele de la parter sunt mai mici. Toate apartamentele sunt amplasate in Vila Maia 4*, sunt complet modernizate si sunt formate din: dormitor (mobilier nou, pat matrimonial, televizor, aer conditionat), baie (cada cu hidromasaj, gresie, faianta), dressing, living (mobilier nou, canapea extensibila, televizor, aer conditionat).
Descriere facilitati:
Hotelul este format din 3 corpuri principale de cladire - Vila Maia 4* (9 apartamente complet renovate si 6 garsoniere cu terasa proprie), Hotel Mercur 3*, Hotel Minerva 3* (212 camere duble Standard si 35 de camere duble Family). Hotelul dispunde de restaurant, pizzerie, lounge bar&cafenea, 2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (o zona interioara, 2 zone exterioare in cadrul complexului si o zona pe plaja), MeMi Club, 1 teren de baschet/fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness.
Politici:
Primirea camerei (check-in) se poate face incepand cu ora 18:00 Eliberarea camerei (check-out) se va face inainte de ora 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.