Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Metropol este situat in zona centrala a statiunii, la 70 m de plaja. Facilitati hotel: parcare gratuita, acces la bar si zona de relaxare, acces Wi-Fi gratuit in intreg hotelul, acces la restaurantul propriu cu autoservire si a la carte, cu specific romanesc, acces terasa, acces la plaja cu tarife avantajoase pentru umbrele si sezlonguri, farmacie situata la parterul hotelului. Hotel Metropol Mamaia dispune de 216 camere, 30 de camere la standard de 3* si 186 de camere la standard de 2*+. Facilitati camere: camerele duble 2*+ au AC, mobilier nou, gresie de calitate superioara, minibar, TV; camerele duble 3* au AC, mobilier nou, mocheta, minibar, TV.
Descriere camere:
camerele duble 2*+ au AC, mobilier nou, gresie de calitate superioara, minibar, TV; camerele duble 3* au AC, mobilier nou, mocheta, minibar, TV.
Descriere facilitati:
parcare gratuita, acces la bar si zona de relaxare, acces Wi-Fi gratuit in intreg hotelul, acces la restaurantul propriu cu autoservire si a la carte, cu specific romanesc, acces terasa, acces la plaja cu tarife avantajoase pentru umbrele si sezlonguri, farmacie situata la parterul hotelului. Hotel Metropol Mamaia dispune de 216 camere, 30 de camere la standard de 3* si 186 de camere la standard de 2*+.
Locatie:
hotelul Metropol este situat in zona centrala a statiunii, la 70 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.