Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in centrul staţiunii, in zona Cazino si la doar 100 m de plaja. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant , bar, terasa, gradina, seif, lift, ziare (cost suplimentar), aer conditionat, sistem central de incalzire, menaj zilnic, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, sala de conferinte si petreceri (cost suplimentar), fax/copiator, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, parcare privata gratuita, rampa de acces persoane cu dezabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul Piccadilly dispunde de 192 camere duble. Facilitati camere: grup sanitar propriu cu cada si dus, telefon, balcon, televizor/cablu tv, minibar, fotolii si masuta, aer conditionat.
Descriere camere:
grup sanitar propriu cu cadita si dus, telefon, balcon, televizor/cablu tv, minibar, fotolii si masuta, aer conditionat.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant , bar, terasa, gradina, seif, lift, ziare (cost suplimentar), aer conditionat, sistem central de incalzire, menaj zilnic, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, sala de conferinte si petreceri (cost suplimentar), fax/copiator, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, parcare privata gratuita, rampa de acces persoane cu dezabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul Piccadilly dispunde de 192 camere duble.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul staţiunii, in zona Cazino si la doar 100 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.