Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Siret este situat in nordul statiunii Mamaia, la circa 50 m de plaja. Facilitati hotel: restaurant (capacitate 400 de locuri), terasa, bar, sala de conferinte (80 de locuri), farmacie, parcare gratuita, accepta animale de companie, loc special amenajat pentru copii, internet wireless, room service, seif la recepție, rent-a-car, camera de bagaje, pastrarea bagajelor, servicii de secretariat, procurari bilete tren/avion, wack-up call, comenzi pentru taximetre. Hotelul pune la dispozitie 75 camera duble de 3* in corpul A, 84 camera duble de 3* in corpul B si 9 apartamente. Facilitati camere: grup sanitar propriu, mobilier nou, balcon, cablu TV, televizor LED, internet wireless, minibar, aer conditionat. Servicii masa Facilitati copii
Hotelul Siret este situat in nordul statiunii Mamaia, la circa 50 m de plaja. Facilitati hotel: restaurant (capacitate 400 de locuri), terasa, bar, sala de conferinte (80 de locuri), farmacie, parcare gratuita, accepta animale de companie, loc special amenajat pentru copii, internet wireless, room service, seif la recepție, rent-a-car, camera de bagaje, pastrarea bagajelor, servicii de secretariat, procurari bilete tren/avion, wack-up call, comenzi pentru taximetre. Hotelul pune la dispozitie 75 camera duble de 3* in corpul A, 84 camera duble de 3* in corpul B si 9 apartamente. In perioada 2017-2018 au fost facute lucrari de renovare si modernizare a 21 de camere situate la parter in corpul B. Doar in aceste camere superioare se poate monta pat suplimentar. In camerele superioare din corpul A NU se poate acorda pat suplimentar. Intr-o camera dubla standard se poate acorda un singur pat suplimentar. Facilitati camere: grup sanitar propriu, mobilier nou, balcon, cablu TV, televizor LED, internet wireless, minibar, aer conditionat. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
grup sanitar propriu, mobilier nou, balcon, cablu TV, televizor LED, internet wireless, minibar, aer conditionat.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate 400 de locuri), terasa, bar, sala de conferinte (80 de locuri), farmacie, parcare gratuita, accepta animale de companie, loc special amenajat pentru copii, internet wireless, room service, seif la recepție, rent-a-car, camera de bagaje, pastrarea bagajelor, servicii de secretariat, procurari bilete tren/avion, wake-up call, comenzi pentru taximetre. Hotelul pune la dispozitie 75 camera duble de 3* in corpul A, 84 camera duble de 3* in corpul B si 9 apartamente. In perioada 2017-2018 au fost facute lucrari de renovare si modernizare a 21 de camere situate la parter in corpul B. Doar in aceste camere superioare se poate monta pat suplimentar. In camerele superioare din corpul A NU se poate acorda pat suplimentar. Intr-o camera dubla standard se poate acorda un singur pat suplimentar.
Locatie:
Hotelul Siret este situat in nordul statiunii Mamaia, la circa 50 m de plaja.
Servicii masa:
mid dejun bufet ; pranz si cina a la carte
Facilitati copii:
-maxim 2 copii 0-7 ani (neimpliniti) – beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar; - 1 copil 7-10 ani (neimpliniti) – gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita 50% din valoarea micului dejun; - al 2-lea copil 7-10 ani – achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun si se acorda pat suplimentar; - 1 copil 10-16 ani (neimpliniti) – achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun si se acorda suplimentar; Copiii peste 16 ani sunt considerati adulti si nu beneficiaza de reducere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Depozitare bagaje
Seif la receptie
Baie proprie
Televiziune prin cablu/satelit
Room service
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Balcon
Inchirieri auto
Zona receptie
Receptie non-stop
Loc de joaca pentru copii
Animale de companie permise

Locatie