Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in zona de sud a statiunii Mamaia, la numai 50 m de plaja. Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, sala de conferinte, receptie non-stop, camera de bagaje, teren de joaca pentru copii, parcare, lift, ziare, camere pentru nefumatori. Hotelul este complet renovat in anul 2016, dispune de 72 camere duble twin 4* si 74 de camere matrimoniale 3*, 10 apartamente 4*. Facilitati camere: menaj zilnic, room service, aer conditionat, TV Lcd, minibar, seif, baie cu dus, balcon, uscator de par, halat de baie, telefon, internet wi-fi.
Hotelul este situat in zona de sud a statiunii Mamaia, la numai 50 m de plaja. Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, sala de conferinte, receptie non-stop, camera de bagaje, teren de joaca pentru copii, parcare, lift. Hotelul este complet renovat in anul 2016, dispune de 72 camere duble twin 4* si 74 de camere matrimoniale 3*, 10 apartamente 4*. Facilitati camere: aer conditionat, TV Lcd, minibar, seif, baie cu dus, balcon, uscator de par, halat de baie, telefon, internet wi-fi.
Descriere camere:
aer conditionat, TV Lcd, minibar, seif, baie cu dus, balcon, uscator de par, halat de baie, telefon, internet wi-fi.
Descriere facilitati:
restaurant, terasa, bar, sala de conferinte, receptie non-stop, camera de bagaje, teren de joaca pentru copii, parcare, lift. Hotelul este complet renovat in anul 2016, dispune de 72 camere duble twin 4* si 74 de camere matrimoniale 3*, 10 apartamente 4*.
Locatie:
Hotelul este situat in zona de sud a statiunii Mamaia, la numai 50 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Dus in camera
Uscator de par in camera
Depozitare bagaje
Seif la receptie
Baie proprie
Sala de conferinte
Room service
Telefon
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Camere nefumatori
Balcon
Zona receptie
Receptie non-stop
Lift
Loc de joaca pentru copii
Non-smoking hotel
Ziare

Locatie