Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Mera Brise se află la doar 50 m de plaja din Mangalia. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, sala de conferinte si petreceri (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), sala de fitness, aparat pentru lustruit pantofii, menaj zilnic, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere de familie, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 45 de camere Double King și 4 apartamente. Facilitati camere: aer conditionat, seif, minibar, telefon, TV LCD, uscator de par, uscator de rufe, cosmetice, balcon.
Mera Brise se află la doar 50 m de plaja din Mangalia. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, sala de conferinte si petreceri (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), sala de fitness, aparat pentru lustruit pantofii, menaj zilnic, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere de familie, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 45 de camere Double King și 4 apartamente. Facilitati camere: baie proprie cu dus, aer conditionat, seif, minibar, telefon, TV LCD, uscator de par, uscator de rufe, cosmetice, balcon.
Descriere camere:
baie proprie cu dus, aer conditionat, seif, minibar, telefon, TV LCD, uscator de par, uscator de rufe, cosmetice, balcon.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, lift, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, sala de conferinte si petreceri (cost suplimentar), business center (cost suplimentar), sala de fitness, aparat pentru lustruit pantofii, menaj zilnic, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere de familie, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 45 de camere Double King și 4 apartamente.
Locatie:
Mera Brise se află la doar 50 m de plaja din Mangalia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Spalatorie
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Dus in camera
Uscator de par in camera
Depozitare bagaje
Baie proprie
Sala de conferinte
Room service
Sala fitness
Internet wireless gratuit
Parcare gratuita
Camere nefumatori
Balcon
Zona receptie
Receptie non-stop
Lift
Sistem central de incalzire
Gradina
Business centre
Serviciu de calcat imbracaminte
Zona fumatori
Camere izolate fonic
Non-smoking hotel
Aparat pentru lustruit pantofi

Locatie