Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Paradiso este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 500 de locuri), terasa, bar (40 de locuri), baza de tratament, sala fitness, salon de cosmetica si manichiura, masaj, coafor, magazin cu suveniruri, cofetarie, sala de conferinta, internet wireless gratuit, piscina exterioara si un bazin pentru copii, parcare (120 de locuri), pastrare obiecte de valoare. Hotelul are o capacitate de 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente, dispuse pe 11 etaje. Facilitati camere: mobilier nou, baie cu dus, uscator de par, televizor color, frigider, telefon cu linie internationala, instalatie de aer conditionat, internet wireless.
Descriere camere:
mobilier nou, baie cu dus, uscator de par, televizor color, frigider, telefon cu linie internationala, instalatie de aer conditionat, internet wireless.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 500 de locuri), terasa, bar (40 de locuri), baza de tratament, sala fitness, salon de cosmetica si manichiura, masaj, coafor, magazin cu suveniruri, cofetarie, sala de conferinta, internet wireless gratuit, piscina exterioara si un bazin pentru copii, parcare (120 de locuri), pastrare obiecte de valoare. Hotelul are o capacitate de 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente, dispuse pe 11 etaje.
Locatie:
Hotel Paradiso este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.