Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mistral Resort


Descriere

Complexul Mistral este localizat la cca 40 km de Brasov , inconjurat de Muntii Bucegi pe de-o parte si de Muntii Piatra Craiului pe de alta parte la 1130 altitudine. Facilitati hotel: receptie non-stop, seif, lift, camera de bagaje, restaurant, terasa, sali de conferinta si petreceri, sala de fitness, zona de joaca, menaj zilnic, aparat de lustruit pantofi, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, incalzire, inchirieri auto, camere izolate fonic, apartament nuptial, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, drumetii, discoteca/club de noapte, parcare gratuita, internet wireless si prin cablu gratuit. Hotelul dispune de 50 de camere duble si 12 duplexuri. Facilitati camere: TV cablu, minibar frigorific, seif, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, jacuzzi (junior suite), 2 balcoane (duplex suite).
Descriere camere:
TV cablu, minibar frigorific, seif, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, jacuzzi (junior suite), 2 balcoane (duplex suite).
Descriere facilitati:
receptie non-stop, seif, lift, camera de bagaje, restaurant, terasa, sali de conferinta si petreceri, sala de fitness, zona de joaca, menaj zilnic, aparat de lustruit pantofi, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, incalzire, inchirieri auto, camere izolate fonic, apartament nuptial, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, drumetii, discoteca/club de noapte, parcare gratuita, internet wireless si prin cablu gratuit. Hotelul dispune de 50 de camere duble si 12 duplexuri.
Locatie:
complexul Mistral este localizat la cca 40 km de Brasov , inconjurat de Muntii Bucegi pe de-o parte si de Muntii Piatra Craiului pe de alta parte la 1130 altitudine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.