Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Berlin Green Park


Descriere

Localizare: Un hotel excelent, nou construit, amplasat pe un mic deal in spatele hotelului Berlin Golden Beach si beneficiind de o pozitie deosebita in cadrul statiunii. De la etajele superioare panorama este fascinanta. Facilitati hotel: Restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, servicii medicale, miniclub (pentru copii intre 04-12 ani), piscine interioara si exterioara cu apa minerala. Descriere camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon direct, safe si mini bar (contra cost), TV satelit, uscator de par, baie proprie si balcon.
Un hotel excelent, nou construit, amplasat pe un mic deal in spatele hotelului Berlin Golden Beach si beneficiind de o pozitie deosebita in cadrul statiunii. De la etajele superioare panorama este fascinanta.
Descriere camere:
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon direct, safe si mini bar (contra cost), TV satelit, uscator de par, baie proprie si balcon.
Descriere facilitati:
Restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, servicii medicale, miniclub (pentru copii intre 04-12 ani), piscine interioara si exterioara cu apa minerala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.