Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EXCELSIOR HOTEL


Descriere

Localizare : hotelul Excelsior este localizat la 350 m de plaja, aproape de centrul statiunii Nisipurile de Aur. Facilitati hotel: Restaurant-terasa, lobby bar, barbeque, bar la recepti, trei piscine exterioare pentru adulti, doua piscine exterioare pentru copii, o piscine interioara cu sectiune pentru copii, masa de tenis, darts, volei si baschet, sala fitness, solar, sauna, masaj, teren de tenis, centru spa, loc de joaca pentru copii, seif la receptie, internet, magazine, farmacie, salon coafura si sala de conferinte. Descriere camere: Aer conditionat, televizor, telefon, grup sanitar cu dus, minibar si balcon.
Hotelul Excelsior este localizat la 350 m de plaja, aproape de centrul statiunii Nisipurile de Aur.
Descriere camere:
Aer conditionat, televizor, telefon, grup sanitar cu dus, minibar si balcon.
Descriere facilitati:
Restaurant-terasa, lobby bar, barbeque, bar la recepti, trei piscine exterioare pentru adulti, doua piscine exterioare pentru copii, o piscine interioara cu sectiune pentru copii, masa de tenis, darts, volei si baschet, sala fitness, solar, sauna, masaj, teren de tenis, centru spa, loc de joaca pentru copii, seif la receptie, internet, magazine, farmacie, salon coafura si sala de conferinte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.