Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRIFID ENCANTO BEACH


Descriere

Localizare: hotelul se afla localizat in partea de nord a statiunii, la 20 m de plaja. Fostul Sentido Golden Star a fost preluat (si renovat) in vara anului 2016 de lantul hotelier "Grifid". Facilitati hotel: Restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscine, sky bar, blue bar, bar club pentru programul de animatie, bar de noapte, snack bar, o piscine acoperita cu apa minerala, 2 piscine exterioare, centru SPA & balneologie (masaj, impachetari cu namol, sauna, baie de aburi, electroterapie, fitness), animatie pe timpul zilei si divertisment seara, miniclub, sala conferinta, magazine, coafor, seif la receptie, birou schimb valutar. Descriere camere: Dotari moderne si finisaje de calitate, grup sanitar propriu (dus/cada), uscator de par, TV-satelit, minibar, aer conditionat, telefon si balcon. Note: - check-in incepand cu ora 14:00 (se intra la cazare cu gustarile) - check-out cel tarziu la ora 12:00 (se iese din cazare cu mic dejun)
Hotelul se afla localizat in partea de nord a statiunii, la 20 m de plaja. Fostul Sentido Golden Star a fost preluat (si renovat) in vara anului 2016 de lantul hotelier "Grifid".
Descriere camere:
Dotari moderne si finisaje de calitate, grup sanitar propriu (dus/cada), uscator de par, TV-satelit, minibar, aer conditionat, telefon si balcon.
Descriere facilitati:
Restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscine, sky bar, blue bar, bar club pentru programul de animatie, bar de noapte, snack bar, o piscine acoperita cu apa minerala, 2 piscine exterioare, centru SPA & balneologie (masaj, impachetari cu namol, sauna, baie de aburi, electroterapie, fitness), animatie pe timpul zilei si divertisment seara, miniclub, sala conferinta, magazine, coafor, seif la receptie, birou schimb valutar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.