Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Metropol


Descriere

Localizare: Incepand cu 2013 hotelul Metropol a fost inclus in lantul hotelier GRIFID, fiind complet renovat si reclasificat la 4 stele. Hotelul este situat in la10 m. de plaja, in zona nordica a statiunii Nisipurile de Aur, intre Grifid Bolero si plaja. Hotelul se afla 500 m. de centrul statiunii; 50 m. de centre comerciale din statiune, 15 km. de Varna, 30 km. de aeroport si 500 m. de statia de autobus. Facilitati hotel: Restaurant principal Metropol cu teresa in aer liber (tinuta obligatorie), restaurant a la carte Fusion (tinuta obligatorie), restaurant a la carte Italian; bar la piscine, piano bar in lobby, Wifi in lobby, seri cu musica live, piscine in aer liber, sala de firness, salon de masaj, sauna, salon de infrumusetare, schimb valutar. Facilitati camere: aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon cu legatura internationala directa, seif (contra cost), WiFi (contra cost), minibar (contra cost), mocheta, balcon. Note: - check-in incepand cu ora 14:00 (se intra la cazare cu gustarile) - check-out cel tarziu la ora 12:00 (se iese din cazare cu mic dejun continental) - hotel ADULTS ONLY (toti oaspetii trebuie sa aiba minim 16 ani)
Incepand cu 2013 hotelul Metropol a fost inclus in lantul hotelier GRIFID, fiind complet renovat si reclasificat la 4 stele. Hotelul este situat in la10 m. de plaja, in zona nordica a statiunii Nisipurile de Aur, intre Grifid Bolero si plaja. Hotelul se afla 500 m. de centrul statiunii; 50 m. de centre comerciale din statiune, 15 km. de Varna, 30 km. de aeroport si 500 m. de statia de autobus.
Descriere camere:
aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon cu legatura internationala directa, seif (contra cost), WiFi (contra cost), minibar (contra cost), mocheta, balcon.
Descriere facilitati:
Restaurant principal Metropol cu teresa in aer liber (tinuta obligatorie), restaurant a la carte Fusion (tinuta obligatorie), restaurant a la carte Italian; bar la piscine, piano bar in lobby, Wifi in lobby, seri cu musica live, piscine in aer liber, sala de firness, salon de masaj, sauna, salon de infrumusetare, schimb valutar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.