Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA GRAND BEACH


Descriere

Este un hotel de 5 stele construit in 2002, situat in partea sudica a statiunii, la doar 30 de metri de plaja. Este potrivit pentru desfasurarea evenimentelor festive, a conferintelor si diverselor proceduri de SPA si de tratament, dar si pentru vacanta in families au cu prietenii. Localizare: este un hotel de 5 stele construit in 2002, situat in partea sudica a statiunii, la doar 30 de metri de plaja. Este potrivit pentru desfasurarea evenimentelor festive, a conferintelor si diverselor proceduri de SPA si de tratament, dar si pentru vacanta in families au cu prietenii. Facilitati hotel : Lobby bar, mezanin bar, cofetarie, cafenea, restaurant cu o capacitate de 400 locuri si cu o vedere panoramica aspura marii, 3 baruri, discoteca, piscine acoperite si in aer liber (cu zone pentru adulti si copii), aqua bar, sky bar, miniclub, sala fitness, squash, tenis de masa, centru medical, sauna, solar, salon de infrumusetare, room service, sala intrenet, sala de conferinte, parcare. Descriere camere: Mobila italiana, aer conditionat centralizat, grup sanitar propriu cu uscator de par, halat de baie, minibar (contra cost), TV satelit, telefon, seif (contra cost), WiFi (contra cost), fotoliu extensibil, balcon; majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare.
Este un hotel de 5 stele construit in 2002, situat in partea sudica a statiunii, la doar 30 de metri de plaja. Este potrivit pentru desfasurarea evenimentelor festive, a conferintelor si diverselor proceduri de SPA si de tratament, dar si pentru vacanta in families au cu prietenii.
Descriere camere:
Mobila italiana, aer conditionat centralizat, grup sanitar propriu cu uscator de par, halat de baie, minibar (contra cost), TV satelit, telefon, seif (contra cost), WiFi (contra cost), fotoliu extensibil, balcon; majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare.
Descriere facilitati:
Lobby bar, mezanin bar, cofetarie, cafenea, restaurant cu o capacitate de 400 locuri si cu o vedere panoramica aspura marii, 3 baruri, discoteca, piscine acoperite si in aer liber (cu zone pentru adulti si copii), aqua bar, sky bar, miniclub, sala fitness, squash, tenis de masa, centru medical, sauna, solar, salon de infrumusetare, room service, sala intrenet, sala de conferinte, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.