Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Morsko Oko Garden


Descriere

Localizare: hotelul este situat in partea nordica a statiunii Nisipurile de Aur, in imediata apropiere a plajei si la 800 de metri de centrul statiunii; a fost renovat complet in 2010. Facilitati hotel: Este dotat cu restaurant, piscina exterioara, bar la piscina, 2 lobby bar, sky bar cu terasa ce ofera o frumoasa panorama asupra intregi statiuni, Piano bar "Sinatra", berarie, coafor, salon de infrumusetare, cafenea, casa de schimb valutar,clubul copiilor, mini club, 3 ascensoare, magazine, relax center, billiard, tenis de masa, darts, safe, rent a car, business center si centru medical, WI-Fi gratuit in zona receptiei si a lobby-barului. Descriere camere: Balcon, TV, telefon, canale prin satelit, canale prin cablu, aer conditionat, birou, zona de relaxare, mocheta, garderoba/dulap, dus, uscator de par, toaleta, baie, frigider.
Hotelul este situat in partea nordica a statiunii Nisipurile de Aur, in imediata apropiere a plajei si la 800 de metri de centrul statiunii; a fost renovat complet in 2010.
Descriere camere:
Balcon, TV, telefon, canale prin satelit, canale prin cablu, aer conditionat, birou, zona de relaxare, mocheta, garderoba/dulap, dus, uscator de par, toaleta, baie, frigider.
Descriere facilitati:
Este dotat cu restaurant, piscina exterioara, bar la piscina, 2 lobby bar, sky bar cu terasa ce ofera o frumoasa panorama asupra intregi statiuni, Piano bar "Sinatra", berarie, coafor, salon de infrumusetare, cafenea, casa de schimb valutar,clubul copiilor, mini club, 3 ascensoare, magazine, relax center, billiard, tenis de masa, darts, safe, rent a car, business center si centru medical, WI-Fi gratuit in zona receptiei si a lobby-barului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.