Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Tomis se afla la doar 150 m de plajele cu nisip fin ale statiunii Neptun. Facilitati hotel: restaurant ,terasa, bar, parcare gratuita, internet wifi gratuit. Hotelul dispune de 92 camere duble si triple si 3 apartamente. Facilitati camere: aer conditionat, mobilier nou, saltele comfortabile, TV LCD ce ofera canale digitale si HD, internet wireless, telefon intern, mini-frigider, birou de lucru, baile sunt dotate cu cabine de dus, uscatoare de par in bai si consmeticele de calitate. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
aer conditionat, mobilier nou, saltele comfortabile, TV LCD ce ofera canale digitale si HD, internet wireless, telefon intern, mini-frigider, birou de lucru, baile sunt dotate cu cabine de dus, uscatoare de par in bai si consmeticele de calitate.
Descriere facilitati:
restaurant ,terasa, bar, parcare gratuita, internet wifi gratuit. Hotelul dispune de 92 camere duble si triple si 3 apartamente.
Locatie:
Hotel Tomis se afla la doar 150 m de plajele cu nisip fin ale statiunii Neptun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.