Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Pam Beach Olimp este amplasat pe faleza, la 100 de metri de plaja si 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii. Facilitati hotel: receptie, seif la receptie, lift, restaurant, sala de conferinte, bar, aer conditionat, terasa cu vedere la mare, piscina, internet wireless gratuit, loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, camera pentru bagaje, parcare. Hotelul dispune de 210 camere - 186 camere duble, 12 camere triple si 12 apartamente modernizate. Facilitati camere: televizor, televiziune prin cablu, minibar, internet wireless, aer conditionat, telefon, uscator de haine, uscator de par, mocheta, baie proprie renovata si dotata cu produse de toaleta.
Descriere camere:
televizor, televiziune prin cablu, minibar, internet wireless, aer conditionat, telefon, uscator de haine, uscator de par, mocheta, baie proprie renovata si dotata cu produse de toaleta.
Descriere facilitati:
receptie, seif la receptie, lift, restaurant, sala de conferinte, bar, aer conditionat, terasa cu vedere la mare, piscina, internet wireless gratuit, loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, camera pentru bagaje, parcare. Hotelul dispune de 210 camere - 186 camere duble, 12 camere triple si 12 apartamente modernizate.
Locatie:
Hotel Pam Beach Olimp este amplasat pe faleza, la 100 de metri de plaja si 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.