Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hohe Rinne Paltinis


Descriere

Amplasare: pe coasta de Nord-Est a Muntilor Cindrel, la o altitudine de 1448 m, la 200 m de Partia Oncesti si 3 km de Arena Platos. Facilitati hotel: 88 camere (45 duble superior cu balcon, 30 duble standard fara balcon, 8 garsoniere superioare cu balcon si 5 garsoniere standard fara balcon), restaurant, sala de conferinte, kids club, spa (piscina interioara, jacuzzi, sauna finlandeza, bio-sauna, sauna cu infrarosu, baie de aburi turceasca, salina, dusuri de senzatie, camera de relaxare), sala de fitness, masaj, inchiriere biciclete, transfer catre partiile de ski. Facilitati camere: Wi-Fi, TV, radio, minibar, seif, birou, telefon, baie cu dus, halat si papuci de baie, uscator de par, cosmetice de baie.
Descriere camere:
Wi-Fi, TV, radio, minibar, seif, birou, telefon, baie cu dus, halat si papuci de baie, uscator de par, cosmetice de baie.
Descriere facilitati:
88 camere (45 duble superior cu balcon, 30 duble standard fara balcon, 8 garsoniere superioare cu balcon si 5 garsoniere standard fara balcon), restaurant, sala de conferinte, kids club, spa (piscina interioara, jacuzzi, sauna finlandeza, bio-sauna, sauna cu infrarosu, baie de aburi turceasca, salina, dusuri de senzatie, camera de relaxare), sala de fitness, masaj, inchiriere biciclete, transfer catre partiile de ski.
Locatie:
pe coasta de Nord-Est a Muntilor Cindrel, la o altitudine de 1448 m, la 200 m de Partia Oncesti si 3 km de Arena Platos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.