Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Carmen este localizat in zona centrala a statiunii, la 100 m de parc si de gara. Facilitati hotel: 58 spatii de cazare (camere single, duble si apartamente 3*, camere duble matrimoniale/twin si apartamente 4*, suite duplex), restaurant, cofetarie, coffee lounge in lobby, club, 6 piste de bowling, sala de conferinte (240 locuri), sala de evenimente (220 locuri), loc de joaca interior pentru copii, centru Spa (piscina cu apa incalzita, jacuzzi, sauna uscata, zona de fitness, cabinet de terapii, masaj), parcare. Facilitati camere: minibar, seif, AC, uscator de par, TV, telefon, Wi-Fi, cosmetice, papuci si halat de baie.
Descriere camere:
minibar, seif, AC, uscator de par, TV, telefon, Wi-Fi, cosmetice, papuci si halat de baie.
Descriere facilitati:
58 spatii de cazare (camere single, duble si apartamente 3*, camere duble matrimoniale/twin si apartamente 4*, suite duplex), restaurant, cofetarie, coffee lounge in lobby, club, 6 piste de bowling, sala de conferinte (240 locuri), sala de evenimente (220 locuri), loc de joaca interior pentru copii, centru Spa (piscina cu apa incalzita, jacuzzi, sauna uscata, zona de fitness, cabinet de terapii, masaj), parcare.
Locatie:
Hotelul Carmen este localizat in zona centrala a statiunii, la 100 m de parc si de gara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.