Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre Cabana Trei Brazi si statiune si la 50m de DN1. Facilitati hotel: 96 de camere duble standard, 18 camere duble executive, 18 camere single, 7 apartamente, 2 lifturi, restaurant cu specific international, restaurant cu specific romanesc, crama, bar, piscina acoperita, sala de fitness, centru Spa cu 3 tipuri de sauna, jacuzzi, o camera de gheata, impachetari, masaj, 4 sali de conferinte, escape room, parcare proprie cu 2 statii de incarcare pentru masini electrice sau plug-in hibride. Facilitati camere: minibar, TV, telefon, Wi-Fi, AC, birou de lucru, baie proprie.
Descriere camere:
minibar, TV, telefon, Wi-Fi, AC, birou de lucru, baie proprie.
Descriere facilitati:
96 de camere duble standard, 18 camere duble executive, 18 camere single, 7 apartamente, 2 lifturi, restaurant cu specific international, restaurant cu specific romanesc, crama, bar, piscina acoperita, sala de fitness, centru Spa cu 3 tipuri de sauna, jacuzzi, o camera de gheata, impachetari, masaj, 4 sali de conferinte, escape room, parcare proprie cu 2 statii de incarcare pentru masini electrice sau plug-in hibride.
Locatie:
Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre Cabana Trei Brazi si statiune si la 50m de DN1.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.