Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo

   Sangeorgiu de Mures


Descriere

Complexul Apollo Wellness Club este la 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin. Facilitati hotel: 35 de camere duble 4* si 30 de camere duble 3*, restaurant (in incinta restaurantului nu se servesc bauturi alcoolice), baza de tratament, centru Spa cu suprafata de 3000 mp (o piscina cu apa dulce, un bazin cu apa sarata, saune, sala fitness, jacuzzi), strand, sala de conferinta, baza sportive cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: AC, minibar, uscator de par, cabina de dus sau cada, TV, Wi-Fi, telefon. Camerele de 4* au in plus seif, halat de baie si papuci.
Descriere camere:
AC, minibar, uscator de par, cabina de dus sau cada, TV, Wi-Fi, telefon. Camerele de 4* au in plus seif, halat de baie si papuci.
Descriere facilitati:
35 de camere duble 4* si 30 de camere duble 3*, restaurant (in incinta restaurantului nu se servesc bauturi alcoolice), baza de tratament, centru Spa cu suprafata de 3000 mp (o piscina cu apa dulce, un bazin cu apa sarata, saune, sala fitness, jacuzzi), strand, sala de conferinta, baza sportive cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).
Locatie:
Complexul Apollo Wellness Club este la 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.